De vijf verschillende typen

De mensheid onderscheidt zich in vijf verschillende typen.

Manifestor

De manifestor heeft een enorme kracht om het initiatief te nemen en tot actie over te gaan. Zij kunnen onafhankelijk van andere mensen handelen. Dit gebeurt vaak plotseling en met heel veel energie. De manifestor heeft een diepe impact op anderen. De aura van dit type is strak en gesloten.

Generator

Generators zijn een bron van levensenergie. Zij hebben de neiging om op alles te reageren wat ze tegenkomen. Het is een uitdaging om voor zichzelf te ontdekken wat ze in het leven voldoening geeft. Zo raken zij niet uitgeput van het vele werken. De aura van de generator is open en omhullend.

Manifesting generator

Ook de manifesting generator heeft een overvloed aan levensenergie in zich en is in staat veel te verrichten en hard te werken. Daarnaast hebben zij, zoals de manifestors, het vermogen om zelf initiatief te nemen en tot actie over te gaan.

Projector

De projector is meer het type dat observeert en wil begrijpen. Zij nemen veel in zich op. Ze zijn gericht op de ander om hem of haar te begrijpen en kunnen zich daar op focussen. Zo leren zij zichzelf kennen. De projector kan goed samenwerken of leiding geven als hij door anderen daarvoor uitgenodigd is.

Reflector

Reflectors zijn heel veerkrachtig. Zij nemen veel in zich op, maar het blijft bij hun niet kleven. Alles wat ze in zich opnemen, weerspiegelen ze weer. Niet alleen mensen hebben invloed op de reflector, maar de hele omgeving. Omdat ze veel van de ander in zich opnemen, kunnen ze anderen goed ondersteunen.

Welk type iemand is hangt af van welke centra in de bodygraph gedefinieerd zijn en hoe ze onderling met elkaar verbonden zijn.

Comments are closed.