Bodygraph

Je persoonlijke bodygraph is als een handleiding die aangeeft hoe je karakter is gevormd. Hierdoor kun je inzicht in je gedrag krijgen en daarmee wordt steeds duidelijker waarom ‘de ander’ zich anders gedraagt dan jij.  Het opent je ogen voor eigenschappen waarvan je niet wist dat ze bestonden. Het is als een plattegrond die speciaal voor jou is ontworpen.

Om de bodygraph te berekenen maakt Human Design Oost West gebruik van de gegevens zoals de geboorteplaats, de datum van geboorte plus het exacte tijdstip.

Human Design Oost West verdeelt het heelal in 64 compartimenten, dit in tegenstelling tot de astrologie die het heelal in 12 compartimenten verdeelt.
Ons lichaam is opgebouwd uit cellen en deze cellen zijn continu verbonden met alles en iedereen. Op die manier wordt er vierentwintig uur per dag, zeven dagen per week, een leven lang onderling informatie uitgewisseld. Meestal zonder dat we dit bewust ervaren.

De bodygraph bevat negen centra, verbonden door een netwerk van poorten en kanalen. Dit is de blauwdruk van ons energetisch lichaam, oftewel onze aura. Deze negen centra zijn gebaseerd op de chakra’s uit het Hindoeïsme. De poorten zijn gebaseerd op de 64 codons in ons DNA en op de 64 hexagrammen uit de ITjing. De kanalen zijn gebaseerd op de 32 schakels van de levensboom in de kabbala.
fucntie organen Bodygraph

Ieder mens heeft dezelfde centra, poorten en kanalen, maar bij de één zijn ze geactiveerd en bij de ander niet. Of een centrum geactiveerd is of niet, hangt af van de planeetstand op het moment van geboorte en zorgt voor de vele verschillende persoonlijkheidstypen.

Comments are closed.