DNA sleutels

Om erachter te komen wie we zijn, waarom we hier zijn en hoe ons gedrag ontstaat, is het noodzakelijk om te weten op welke plaats we het beste kunnen gaan zoeken.

De oorzaken die ten grondslag liggen aan de vele manieren waarop we ons gedragen, vinden we terug in ons DNA en is genetisch bepaald.

dna sleutels

Meestal spreken we dan over zaken die reeds lang binnen een familie op onbewust niveau spelen en waar nu ‘de tijd’ rijp is om dat wat ‘achter slot en grendel’ werd gehouden, te openbaren. De afgelopen jaren wordt ook steeds meer aandacht geschonken aan de zogenaamde ‘schaduw’kanten van de mens. De invloed van het duale karakter van alles zorgt mede voor de vele valkuilen die we op het levenspad tegenkomen.

De vierenzestig poorten in de bodygraph lopen synchroon aan ons DNA. Deze poorten zijn bij de ene mens gedefinieerd (gekleurd) en bij de ander ongedefinieerd, dat wil zeggen blanco. In beide gevallen heeft dit een betekenis en dit wordt uitgebreid besproken aan de hand van je persoonlijke bodygraph. Oftewel je DNA horoscoop.

Human Design Oost West biedt alle handvatten om je bewust te worden vanuit een jarenlange ervaring op dit gebied.

De werkwijze van Human Design Oost West gaat ver voorbij een theoretische benadering.

Comments are closed.