DNA

Wat zegt DNA over ons gedrag?

DNA en het menselijk gedrag zijn niet alleen onlosmakelijk met elkaar verbonden, maar je DNA-horoscoop laat je feilloos zien welke vormen van gedrag je (on)bewust manifesteert en de achterliggende oorzaak waaruit dit voortkomt.

DNA en verschillende vormen van gedrag

DNA is de belangrijkste chemische drager van erfelijke informatie van onder andere ons gedrag. De replicatie gaat vooraf aan de celdeling. Zodoende krijgt elke cel een kopie van het DNA en kan via de voortplanting het DNA doorgegeven worden aan het nageslacht.

Gedrag herkennen in een DNA horoscoop

We kennen allemaal momenten in ons leven waar we in situaties terechtkomen en ons later afvragen waarom we reageren zoals we reageren. Er wordt zoveel duidelijk als je vooraf zicht hebt op de werking hiervan. Om via een persoonlijke DNA horoscoop de reden van je gedrag te leren kennen en voorbereid te zijn.


This entry was posted in Gedrag in al haar hoedanigheden. Bookmark the permalink.

2 Responses to DNA

 1. Elrie Jobse says:

  Hoi, lijkt het toeval of is er de laatste tijd steeds vaker nieuws over DNA? het valt mij op dat er steeds meer bekendheid wordt gegeven aan de werking van het DNA: zoals op
  http://www.youtube.com/watch?v=T5sL2HeyjWk
  Het ontwakend DNA 2/5 – Kryon – Nederlands ondertiteld, zeer de moeite waard!
  Prachtig, en er zijn er meer, allemaal vertaald. Kryon via Lee Carroll.
  Wat vind jij/jouw DNA hiervan?

 2. koos Jobse says:

  ….En ook de VPRO heeft op dinsdag 8 februari 2011 in Labyrint een uitzending: Daten met je DNA uitgezonden. Deze aflevering is nog te zien via uitzending gemist. “Na de aflevering ‘Daten met je DNA’ is er nagepraat met biochemicus dr. Focko Rommerts en wetenschapsjournalist Mark Mieras, schrijver van onder andere de boeken ‘Liefde’ en ‘Ben ik dat?’. “