Agenda

Agenda 2015

Op zondagmiddag 13 december 2015 wordt een workshop gehouden om kennis te maken met Human Design. Aanmelden kan via de website.

De basisopleiding wordt verspreid over vijf zaterdagen gegeven, met de mogelijkheid tot een vervolgopleiding van nog vijf zaterdagen. Data voor deze opleiding worden binnenkort in de agenda geplaatst.

HUMAN DESIGN OOST WEST organiseert een aantal maal per jaar een weekend om tot verdieping te komen met elkaar. In het voorjaar van 2016 is een weekend gepland op een nader te bepalen datum. 

Agenda voorjaar 2016

Op zondagmiddag 10 januari en zondagmiddag 17 januari 2016 wordt een workshop gehouden om kennis te maken met Human Design. Aanmelden kan via de website.

De basisopleiding wordt verspreid over vijf zaterdagen gegeven, met de mogelijkheid tot een vervolgopleiding van nog vijf zondagen. De vervolgdata worden nog geplaatst.

HUMAN DESIGN OOST WEST organiseert een aantal maal per jaar een weekend om tot verdieping te komen met elkaar. 

Ook is het mogelijk om een afspraak te maken voor persoonlijke begeleiding, voorafgaand zal altijd een intake plaatsvinden.

Er worden regelmatig kortlopende workshops georganiseerd ter kennismaking. Hier krijg je inzicht in je persoonlijke bodygraph.

De bijeenkomsten zijn in Barendrecht.

Vraag de folder aan per mail of bel T 0180-444940.

Voor een persoonlijke reading kun je een afspraak maken.

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht

Comments are closed.